Nyhedsbrev nr. 1 – september 2011

news

Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsmail via vores hjemmeside.

Vises denne email ikke korrekt?
Se denne mail i din Internet browser

 

Velkommen til vort første nyhedsbrev

Vi har hermed fornøjelsen af, at fremsende vort 1. nyhedsbrev. I vore nyhedsbreve vil vi informere vore kunder, potentielle kunder og partnere om såvel produkter, kampagner, ny lovgivning og aktuelle informationer for 1. hjælpsområdet. Endvidere vil vi informere om særlige begivenheder og aktiviteter vi igangsætter sammen med Røde Kors og andre af vore partnere.

Vort initiativ til at udarbejde nyhedsbreve, sker i direkte forlængelse af at vi den 27. juli d.å., åbnede vor nye hjemmeside. På vor nye hjemmeside har vi søgt, at præsentere samtlige af vore produkter og 1. hjælpskurser via Dansk Røde Kors - på en let tilgængelig og overskuelig facon.

Vi har ikke angivet priser på hjertestartere eller førstehjælpskurser på hjemmesiden. Årsagen er, at vi ikke ønsker at sælge hjertestartere eller 1. hjælps kurser på baggrund af en prisangivelse på hjemmesiden.

Vi ønsker i stedet at sikre, at hver enkelt henvendelse besvares med professionel individuel rådgivning, således at der skabes et optimalt beslutningsgrundlag for valg af såvel 1. hjælpskursus som hjertestarter.

Bliv indsamler for Røde Kors

I Heart2Start anbefaler vi, at melde sig som indsamler for Røde Kors 1. søndag i oktober. I Heart2Start deltager samtlige medarbejdere i indsamlingen.

Indsamlingen tager blot 3 timer - og det typiske beløb man indsamler er 1.000 kr.

For 1.000 kr. kan Røde Kors give vand til 37 mennesker i et år eller give husly til 3 familier efter en katastrofe.

Meld dig som indsamler på http://www.rodekors.dk/støt os/bliv indsamler

 

Red flere Liv

30 hjertestartere til danske idrætsforeninger

AP Pension, Q8, Cardiac Science og Heart2Start har sammen med Røde Kors - udviklet kampagnen Red Flere Liv. Sammen uddeler vi i år 30 hjertestartere til danske idrætsforeninger - læs mere om Red Flere Liv her.

 

Hvordan skiltes for en hjertestarter ?Der ses mange forskellige udgaver af skilte til brug for angivelse af en hjertestarter. Skiltene vi ser er ofte med forskellige symboler og i mange farvevarianter. I Heart2Start anbefaler vi, at man kun anvender skilte der følger de internationale retningslinjer for angivelse af en hjertestarter.

Vi henviser endvidere til Artikel i ugeskrift for læger, der behandler emnet korrekt skiltning for en hjertestarter.

I Heart2Start har vi mange forskellige skilte - størrelse, form mv. - du kan se mulighederne her.

 

1000 dødsfald grundet AED svigt

Mere end 1.000 hjertestop dødsfald over 15 år er forbundet med svigt på AED/hjertestarter : FDA (Food and Drug Administration i USA) beretter, at mere end 1.000 hjertestop over de sidste 15 år er forbundet med fejl på en hjertestarter. Af disse fejl skyldtes 23,7% fejl på elektroder, og 23,2% fejl i batteri - du kan læse artiklen ved at klikke her. Denne statistik understreger vigtigheden i, at der stilles meget høje krav til hjertestarterens evne til løbende at selvteste. Vi kan i Heart2Start med glæde konstatere, at alle PowerHeart hjertestartere dagligt tester elektroderne, ikke kun at elektroden er tilsluttet, men tillige at fugtighed og klæbemasse er funktionsdueligt. Endvidere tester PowerHeart hjertestarterne dagligt, at der er spænding på batteriet, og én gang månedligt testes tillige, at hjertestarteren kan afgive maksimalt stød. Disse meget omfattende selvtests er unikke på hjertestartermarkedet, og sikrer at PowerHeart altid er RescueReady - et punkt enhver virksomhed bør være opmærksom på ved valg af hjertestarter.


Med venlig hilsen

Lennart Funch
Heart2Start

 


Kender du en eller flere der kunne finde dette interessant?

Videresend denne mail til en ven

Copyright © 2011 Heart2start.dk, All rights reserved.
testperson
Our mailing address is:

Heart2start.dk

Frydenborgvej 27N

Hillerød 3400


Add us to your address book

Afmeld ny-hedsbrevSe denne mail i din Internet browser