Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub.jpg

Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub bygger på værdier - vi i Heart2Start indestår for, i særdeleshed klubbens unikke evne til at kombinere bredde og elite. Og samtidig sikre ungdomseliten en omsorgsfuld behandling i et meget konkurrencepræget miljø.

Indsatsområder som:

Fokus på talenterne

På ungdomssiden er klubben kendt som en sand talentfabrik, der er respekteret for det store arbejde med talenter i hele Danmark. På trods af klubbens opture og nedture har Lyngbys junior og ynglingehold de seneste mange år tilhørt toppen af dansk ungdomsfodbold, hvor man med ganske få undtagelser har været med i medaljekampen de sidste 10 år. I sæsonen 2006 sikrede klubben sig for første gang det danske mesterskab for juniorer og samme år vandt ynglingene sølv. I 2008 kom klubbens anden junior-titel i hus, da man vandt U17-ligaen.

Bedre Børnefodbold

I Lyngby Boldklub trænes der Bedre Børnefodbold, og klubben var sammen med DBU en af drivkræfterne bag nye tanker om træning af spillere under 12 år. Grundtankerne er, at udviklingen af de yngste talenter skal ske i et trygt og rart miljø med diffentierede kamp- og træningsformer.

En klub for alle

Lyngby Boldklub er en klub for alle - uanset alder, køn, nationalitet og religion. Der er hold for alle aldre - fra mikropoder (kaldet Små Støvler) til grand superveteraner. Der er hold for alle køn, alle niveauer og ambitioner

Heart2Start har derfor i 2011, valgt at donere et spillesæt til klubbens årgang 97 Elitehold - jf. foto.

Lyngby Boldklub saturday-111.jpg

 

Lyngby Boldklub saturday-120.jpg