Om Heart2Start

jigsaw-puzzle

Om Heart2Start

Heart2start er en ny og moderne virksomhed der tilbyder professionel rådgivning og service i forbindelse med køb og vedligehold af hjertestartere. Endvidere udbyder vi særligt tilpassede kurser i 1. hjælp herunder hjerte- lungeredning.

Vore kunder er virksomheder, organisationer, foreninger og private.

Alle medarbejdere i virksomheden er engagerede og kompetente, med indgående kenskab til produkternes særlige egenskaber og de særlige serviceydelser vi leverer i tilknytning til produkterne.

Vi tilbyder udelukkende produkter af højeste kvalitet, og har i denne forbindelse valgt udelukkende at tilbyde hjertestartere fra Cardiac Science der er FDA godkendt.

At arbejde med kvalitet er selve udgangspunktet for vor virksomhed - og samtidig at underbygge produkternes kvalitet via kompetente medarbejdere og høj service.

Vi ønsker at fremme et kreativt, innovativt miljø, hvor alle løfter i flok og tager aktivt del i værdiskabelsen overfor vore kunder. Optimisme, selvtillid, et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, respekt for - og accept af - hinandens styrker er vigtige nøgleord i vores teamsamarbejde.