Partnere

hand-shake

Partnere

I Heart2Start lægger vi stor vægt på at have et nær og visionær dialog med vore kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Med vore primære samarbejdspartnere udvikler og evaluerer vi kontinuerligt vort samarbejde, med henblik på at informere om produkter, yde optimal service og undervisning.

I forbindelse med salg og service af hjertestartere, er det ikke et mål i sig selv blot, at levere en hjertestarter, men samtidig ønsker vi at sikre at:

  • slutbrugerne har tillid og kendskab til anvendelsen af denne i en redningssituation.
  • virksomheden ikke selv skal sikre fremtidigt vedligehold
two-men.jpg
RT logo

RescueTekniq

RescueTekniq er et nyetableret søsterselskab til Heart2Start og et selskab, der har specialiseret sig i at betjene brand- & redningsstationer, samaritter, førstehjælpsundervisere mv.

Selskabet supplerer Heart2Start stor ekspertise indenfor AED/hjertestartere, men der indgår ligeledes et stort antal supplerende produkter relateret til førstehjælp og redningstjeneste.

Læs mere
cardiac-science-logo.png

Cardiac Science

Som en af verdens absolut førende virksomheder indenfor kardiologisk monitorering og defibrillatorer (hjertestartere) er det af stor betydning, at vi i alle markeder udvælger distributører der formår, at udvikle og udbygge markedet for såvel førstehjælp som distribution og servicering af vore produkter.

Læs mere
DRK_Logo_DK_Vertikalt.jpg

Røde Kors

Røde Kors har indgået et samarbejde med Heart2Start.

Et samarbejde, som begge parter har haft stor glæde af, og sammen står vi som en stærk partner, når virksomheder og organisationer ønsker, at sikre medarbejdere, kunder og medlemmers sikkerhed.

Læs mere
BFUC - Farvet Skrift - Hvid Baggrund

Beredskabsforbundet Uddannelsescenter

Beredskabsforbundet Uddannelsescenter (BFUC) er den del af
frivilligorganisationen Beredskabsforbundet, der blandt andet løfter opgavenmed information til og uddannelse af den danske befolkning.

Læs mere
Q8

Q8

Q8 har valgt at lade opsætning af hjertestartere og uddannelse af medarbejdere i 1. hjælp, indgå under Q8’s omfattende ”Mission Omtanke” strategi.

Endvidere indgår Q8 som sponsor i Røde Kors’ kampagne "Red Flere Liv" – der hvert år donerer 30 hjertestartere og førstehjælpskurser til danske idrætsforeninger.

Læs mere
SilkebOrg-logo-2-blå-S

Silkeborg Kommune

Heart2Start har på baggrund af en udbudsrunde, indgået aftale med Silkeborg Kommune om levering af AED/hjertestartere og tilbehør for en periode på 2 år.

Læs mere