Cardiac Science

hand-shake

Samarbejde der forpligter

Cardiac Science (www.cardiacscience.com) er et af verdens førende firmaer indenfor kardiologisk monitoring og defibrillatorer ("Hjertestartere").

Vi har succesfuldt i USA i en årrække leveret hjertestarter totalløsninger til nogle af verdens største firmaer via vores "program management system".

Heart2Start har succesfuldt siden 2010 tilbudt denne hjertestarter totalløsning til nogle af Danmarks største virksomheder, og dermed været med til at drive vores markante vækst på det danske marked, og ikke mindst sikret vore kunder en optimal service.

Vi ser frem til et fortsat styrket samarbejde med Heart2Start - et samarbejde vi allerede har udbygget til at omfatte det norske marked.

Vi ved at vore produkters livsvigtige funktion, forpligter vore distributører til en absolut markedsførende service og rådgivning. Heart2Start opfylder disse betingelser til fulde, og tilføjer samtidig en enestående indsigt og vision, der sikrer Cardiac Science en markant placering i vore bestræbelser for udbredelse af hjertestartere i Danmark.

Cardiac Science Corner